ALARMSYSTEEM

Na een doorgedreven risico- en behoeftenanalyse ontwikkelen we een beveiligingssyteem dat volledig op maat van jouw bedrijf en activiteiten reageert.

  • Diefstal
  • Water- en gaslek
  • Temperatuursveranderingen
  • Inlezen van kritische apparatuur
  • Beveiligen van kluizen

Actief infrarood, radar en schrikdraad onder spanning zijn maar enkele van de vele mogelijkheden die we gebruiken om je terrein te beveiligen. Koppel je de traditionele signalering bij alarm aan een externe meldkamer, dan ben je zeker van een stipte opvolging.

Maar bij Maes Security denken we ook aan comfort. Dankzij de MiniDo, een handige domoticavoorziening die werknemers en zaakvoerders voorziet van handige extra’s, beheer je onder andere licht en verwarming met één druk op de knop. Behalve comfortabel zijn onze oplossingen vooral ook kostenefficiënt.

Onderhoudscontract
Technologische installaties zijn onderworpen aan een verplichte jaarlijkse controle. Ook daarvoor kan je bij Maes Security terecht. Ons servicecontract biedt je onderhoud én 24/7 ondersteuning bij problemen. Onze helpdesk en technische wachtdienst zijn altijd beschikbaar.

BRANDDETECTIE

Na een grondige analyse van de gebouwen en terreinen, tekenen we een plan op maat uit. Rook-, beam-, warmte- en vlammendetectie zorgen samen of apart voor een optimaal resultaat.

Bij gevaar treedt automatisch een actieplan in werking: ventilatie, sturen van liften en rookkoepels, sluiten van gaskleppen, controleren van hekkens en slagbomen… Kortom, menselijke paniek heeft op cruciale momenten amper impact.

Dankzij een handig onderhoudscontract met Maes Security ben je verzekerd van een stipte jaarlijkse check-up van je systeem. Vraag naar onze voorwaarden en wees 100% gerust!

TOEGANGSCONTROLE

Scholen, overheidsinstellingen kmo’s en grote bedrijven zijn altijd gebaat bij een doordachte toegangscontrole. Die kan online of offline gebeuren. Behalve een uitgebreide keuze in leestechnologie beschikt het systeem van Maes Security over eindeloos veel toepassingen om de toegang te beheren.

Dankzij een handige app op je smartphone verleen je werknemers vanop afstand en gecontroleerd toegang op onverwachte momenten. Controle en registratie gaan voortaan hand in hand.

CAMERABEWAKING

Camera’s kan je gerust beschouwen als je rechterhand: ze monitoren samen met jou belangrijke processen en/of toegangen. De beelden van verschillende gebouwen worden centraal beheerd en opgeslagen zodat alles overzichtelijk blijft.

Van interne productieprocessen over nummerplaatherkenning tot slagboomcontrole… je bestuurt onze slimme camera’s vanop je smartphone. Ook voor tijdelijke en mobiele cameraoplossingen kan je bij Maes Security terecht.

AUTOMATISERING

Houd je handen vrij voor wat echt telt en laat de automatische besturing van slagbomen, hekkens, poorten en afsluitingen over aan Maes Security!

We automatiseren bestaande infrastructuur en adviseren over mogelijke aanvullingen om de veiligheid op het bedrijfsterrein te optimaliseren.