ALARMSYSTEEM EN BRANDDETECTIE

Je wil je de klok rond op je gemak voelen in je eigen huis. Terecht, je familie en waardevol bezit gooi je niet zomaar te grabbel. Bij Maes Security leren we je graag goed kennen: een grondige risicoanalyse leidt recht naar het optimale beveiligingssysteem voor jouw situatie.

  • Diefstal
  • Brand
  • Water- en gaslek
  • CO-melding
  • Glasbreuk

Het alarmsysteem integreert alle kritieke factoren en past zich naadloos aan uw levensgewoonten aan. Zichtbare en onzichtbare detectoren, bewegingssensoren en actief infrarood garanderen je een 100% betrouwbare melding.
De nieuwste technologie zorgt dan weer voor een bediening met ongekende mogelijkheden: een netjes ingewerkt klavier binnen, afstandsbediening, controle met badge of beheer via de smartphone.

Alarmsysteem met extra comfort
Wist je dat de rechtstreekse koppeling tussen het alarm- en het MiniDo systeem jou het leven bovendien een stuk comfortabeler maakt? Dankzij de ingenieuze domotica-eigenschappen bedien je vanop afstand het licht, de rolluiken en de verwarming. Een slimme kalender zorgt voor automatische verlichting binnen en buiten en bij langdurige afwezigheid simuleert het je typische gewoonten. Kortom, je hebt er een partner in veiligheid en comfort bij! Benieuwd naar wat zo’n alarmsysteem concreet betekent?

Na de installatie, het onderhoud
Alarmsystemen verdienen een jaarlijks nazicht en onderhoud. Straffer nog, het is bij wet verplicht je systeem jaarlijks grondig te laten nakijken. Maes Security is daarin jouw partner. Dankzij een handig onderhoudscontract brengen wij je ieder jaar op de hoogte van die controle. We plannen een afspraak en zorgen dat je weer op je twee oren kan slapen.

CAMERABEWAKING

Registreren wie er wanneer je eigendom betreedt, levert waardevolle informatie op. Maes Security zorgt ervoor dat het niet bij kijken alleen blijft. Dankzij ons ingenieus videofoniesysteem kan je via een druk op je smartphone mensen binnenlaten, zelfs als je niet thuis bent. ’s Avonds krijg je een beeldoverzicht van wie wanneer heeft aangebeld.

Kies je ook voor camera’s buiten, dan zorgen wij voor hoge resolutiecamera’s die betaalbaar, discreet en esthetisch zijn. Op een tablet, pc of smartphone volg je live de beelden die zij maken, dag en nacht. Een handige opslagfunctie zorgt voor een duidelijke archivering.

AUTOMATISERING

Ben je het trekken en sleuren moe? Dan zorgt Maes Security voor een eenvoudige automatisering van je bestaande hekkens en poorten: met één druk op de knop open en sluit je je garage en/of oprit af.

  • Draai- en schuifhekkens
  • Sectionale poorten
  • Kantelpoorten
  • Naar buiten draaiende poorten

We zorgen voor een totaalproject, eventuele graaf- en laswerken inclusief, zodat je zorgeloos aan je comfort kan denken.