Bij Maes Security zoeken we een service technieker die houdt van techniek, zelfstandig werken en afwisseling. Iemand die het uitdagend vindt om nieuwe kennis op te bouwen, het belangrijk vindt dat klanten tevreden zijn en hen graag een veilig gevoel bezorgt.

Als familiebedrijf hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het afleveren van totaalpakketten in elektronische beveiliging. Hierdoor hebben we een sterke positie opgebouwd in de markt, mede dankzij onze medewerkers die vertrouwen uitstralen, kwaliteit belangrijk vinden en met veel respect omgaan met onze klanten, leveranciers en producten.

Herken jij jezelf in deze kernwaarden? Dan ben je de geschikte member om toe te treden tot het Maes Security Team.

technieker-1-boost

WAT ZIJN JOUW WERKZAAMHEDEN?

Leveren, plaatsen en onderhouden van elektronische alarmsystemen. Afhankelijk van jouw interesse en kennis kan je ook brand-, camera-, videofoon- en toegangscontrolesystemen installeren. Zie ook Toepassingen.

HOE ZIET JOUW WERKWEEK ERUIT?

Je vertrekt van thuis met een ingerichte camionette waarvoor je zelf verantwoordelijk bent met inachtname van orde, netheid en het op punt houden van je stock aan materialen en gereedschap. Je rijdt rechtstreeks naar je klant(en); particulieren, kmo’s, bedrijven of gemeentebesturen waar je start om 8h00. Naast het plaatsen van nieuwe installaties en herstellingen, voer je 2 tot 3 dagen per week onderhouden uit op de bestaande installaties. Het merendeel werk je dus volledig zelfstandig.

WAT BIEDEN WIJ?

– Een familiale werkomgeving
– 39 uren werkweek (per week 1 uur opbouw recuperatie)
Overuren worden tot een minimum beperkt door het opbouwen van een goede planning, zodat werk en privé in balans blijven. Je werkgebied is meestal in eigen streek maar kan ook richting Antwerpen, Brussel of West-Vlaanderen zijn.
– Een opleiding van 1 jaar door je collega’s met ervaring van 5 tot 25 jaar. Technische ondersteuning krijg je van hen en van onze fabrikanten.
– Wij werken met vooruitstrevende producten en de nieuwste technologieën. In het najaar wordt een nieuw geïntegreerd product gelanceerd bestaande uit domotica, alarm, brand, camera, videofoon en tricare voor de ouderenzorg.

WIE ZOEKEN WIJ?

– Iemand met goede kennis van en interesse in informatica en netwerken.
Bij voorkeur beschikken over een opleiding A2 elektronica/elektriciteit of een 7e jaar TSO stuur-en beveiligingstechnieken.
– Woonachtig zijn in de streek van Lokeren, het Waasland of regio Dender.
– Gedreven zijn om door te groeien, zodat je meerdere productgroepen kan installeren.

INTERESSE?

Stuur dan je CV naar info@maessecurity.be. Je kandidatuur wordt discreet behandeld.