Maes Security is een vaste waarde in het beveiligingslandschap. Bij ons krijgt iedere klant een uiterst persoonlijke service en een complete oplossing, precies op maat. Wat ooit begon als éénmanszaak, groeide uit tot een hedendaags, erkend en professioneel bedrijf met maar liefst twaalf toegewijde werknemers.

Maes Security staat gekend als baken in de sector en fungeert als referentie tussen productontwikkelaars en eindklanten. Koen is actief in de federatie voor de elektrosector Nelectra en de koepel voor electronische beveiliging Alia. Zijn technische kennis en bewuste keuze voor duurzame, stabiele leveranciers garanderen elke klant een betrouwbare installatie.

1993

Christine Coryn en Koen Maes zijn niet alleen een persoonlijke match maar ook een zakelijk sterk duo. In een arbeidershuisje in Dendermonde leggen ze samen de fundamenten voor de succesvolle beveiligingsspecialist die Maes Security vandaag is.

2000

7 Jaar na de start verhuist Maes Security naar een gloednieuwe site in Lokeren. Vandaag telt het bedrijf 2 zaakvoerders – Koen Maes en Olivier Verplaetse – en 13 medewerkers.